top of page
Birgit_portrett_0772.jpg

Jeg er utdannet produktdesigner, og har lang erfaring med produkt- og konseptutvikling, samt interiørprosjekter - både for private, og for bedrifter. Jeg har også en utdanning innen kundeinnsikt, trender og tendenser. 

1. november 2022 startet jeg som regional fargesjef for Vest-Europa og Skandinavia i Jotun. Der har jeg ansvaret for å utvikle nye farger, nye fargekart og inspirasjonsmateriell - jeg kommer bl.a. til å skrive på LADY inspirasjonsblogg, samt holde foredrag i inn og utland. 


Tidligere har jeg vært produktsjef og kreativ leder i Borge, som var Norges største leverandør av tapet- og interiørtekstiler, noe som blant annet har gitt meg stor farge- og materialkunnskap, god kjennskap til produksjon og prosjektledelse, samt et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk. 

Jeg har også vært halvparten av interiørpodcasten Bonytts Interiørprat som jeg hadde sammen med Kriss Daatland - redaktør i Bonytt. Du finner over 80 episoder av denne podcasten som ligger ute på Spotify, Acast, Podme og iTunes. Sammen har vi også laget flere digitale interiørkurs for Bonytt, disse finner du på plattformen gnistkurs.no (eid av Egmont). 

Om: About Me
bottom of page