ODF_aug 2016.jpg

KONSEPT

Med et gjennomarbeidet og helhetlig konsept kommer budskapet og historien til din merkevare, produkter og/eller tjenester tydelig frem. 
Jeg hjelper gjerne til på veien, og kan enten være sparringspartner eller tre inn i prosjektet.

IMG_2484.JPG

SKAL DIN BEDRIFT PUSSE OPP?

For å få tak i og holde på de beste folka for din bedrift, må det visuelle også være på plass. Bedriftens DNA skal ikke bare gjennomsyre nettsider og firmabiler, den skal både ansatte og kunder FØLE i det de trer innenfor døren. Dette er like viktig enten bedriften er et hotell, restaurant, butikk, frisør, kontor eller verksted. 

Jeg har lang erfaring med interiørdesign og konseptutvikling, god kjennskap til farger og fargenes påvirkning, samt god materialkunnskap. 

 
BirgitTorkildsby.Godlia.NB.FotoIreneLunde-18.jpg

Interiørdesign

Personlighet og atmosfære er sentrale elementer som må på plass for at et interiør skal oppleves som vellykket. De viktigste virkemidlene til rådighet i denne prosessen er farge, mønster, tekstur/overflater og variasjon i materialbruk. Birgit Torkildsby har lang erfaring i å lage helhetlige, komplekse og personlige farge- og materialplaner for privatboliger og offentlig miljø. Det vil si å lage en plan for hvilke farger og materialer som skal være på gulv, vegger, tak, fronter på fast innredning som kjøkkeninnredning og garderobe, fliser på bad etc. 


Alle kunder er forskjellige, behovene og situasjonene er ulike, boligene/lokalene er av ulik opprinnelse og stil, og derfor blir også resultatene unike - akkurat slik det skal være.

Ta kontakt for en uforpliktende prat for å få vite mer om prosessen og mulighetene.