top of page
BirgitTorkildsby.Godlia.NB.FotoIreneLunde-18.jpg

Interiørdesign

Personlighet og atmosfære er sentrale elementer som må på plass for at et interiør skal oppleves som vellykket. De viktigste virkemidlene til rådighet i denne prosessen er farge, mønster, tekstur/overflater og variasjon i materialbruk. Birgit Torkildsby har lang erfaring i å lage helhetlige, komplekse og personlige farge- og materialplaner for privatboliger og offentlig miljø. Det vil si å lage en plan for hvilke farger og materialer som skal være på gulv, vegger, tak, fronter på fast innredning som kjøkkeninnredning og garderobe, fliser på bad etc. 


Alle kunder er forskjellige, behovene og situasjonene er ulike, boligene/lokalene er av ulik opprinnelse og stil, og derfor blir også resultatene unike - akkurat slik det skal være.

Pga min nåværende stilling som regional fargesjef i Jotun tar jeg ikke på meg oppdrag utover dette. Ta kontakt om du ønsker å få anbefalt en flink interiørdesigner. 

Tjenester: Welcome
IMG_2484.JPG

SKAL DIN BEDRIFT PUSSE OPP?

For å få tak i og holde på de beste folka for din bedrift, må det visuelle også være på plass. Bedriftens DNA skal ikke bare gjennomsyre nettsider og firmabiler, den skal både ansatte og kunder FØLE i det de trer innenfor døren. Dette er like viktig enten bedriften er et hotell, restaurant, butikk, frisør, kontor eller verksted. 

Jeg har lang erfaring med interiørdesign og konseptutvikling, god kjennskap til farger og fargenes påvirkning, samt god materialkunnskap. 

Tjenester: About Me
77A7AE83-2E41-43D9-84D2-787DE56C5EA3.heic

TRENDANALYSE

Trenger din bedrift en oversikt over tidsånd, det store trendbildet, samt de mer spesifikke trendene innen en aktuell  bransje?


Jeg har kompetanse og lang erfaring med trendanalyse og tolkning av globale trender for det norske og skandinaviske markedet. Eller kanskje skal din bedrift lansere i et nytt og ukjent marked og trenger hjelp til å navigere? 

Tjenester: About

KONSEPT

ODF_aug 2016.jpg

Med et gjennomarbeidet og helhetlig konsept kommer budskapet og historien til din merkevare, produkter og/eller tjenester tydelig frem. 

Jeg hjelper gjerne til på veien, og kan enten være sparringspartner eller tre inn i prosjektet.

PRODUKTUTVIKLING

28-Birgit Torkildsby-_JaLa_.jpg

Med en bachelor i produktdesign og en bakgrunn som designer, produktsjef og kreativ leder, har jeg lang erfaring med med produktutvikling og produksjon av ulike varer i ulike materialer. Målgruppe og marked står alltid i fokus. Jeg brenner for bærekraftig produksjon og  verdsetter kompetansen og stoltheten hos gode produksjonsbedrifter. 

FOREDRAG, KURS, WORKSHOPS

IMG_1029.jpg

Jeg utvikler og holder nyttige trend- og inspirasjonsforedrag, kurs og workshops tilpasset hver enkelt oppdragsgiver. 

Jeg holder interiør- og fargekurs for bedrifter og private, og har utviklet digitale interiørkurs for Bonytt som ligger på gnistkurs.no 

Tjenester: Services
bottom of page